Rămâi conectat

Ştirea zilei

HARTA| Încă 9 localități din județul Alba ar putea intra în CARANTINĂ, în urma unei incidențe extrem de ridicate. Care sunt localitățile și posibilele măsuri adoptate

Ziarul Unirea

Publicat

în

HARTA| Încă 9 localități din județul Alba ar putea intra în CARANTINĂ, în urma unei incidențe extrem de ridicate. Care sunt localitățile și posibilele măsuri adoptate

La nivelul județului Alba, nouă localități au șanse mari de a intra în carantină, deoarece au depășit pragul de 6 persoane infectate cu COVID-19, la 1000 de locuitori.

Bucium, Câlnic, Cergău, Roșia Montană, Sălciua, Sâncel, Teiuș, Valea Lungă, Vințu de Jos, sunt localitățile care înregistrează incidențe cuprinse între 6.48 și 8.34.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat deja măsura carantinării Muncipiului Alba Iulia și a altor 5 localități, prin care se impun o serie de restricții mai drastice pentru combaterea și prevenirea răspândirii coronavirusului.

Măsura carantinării va fi instituită, inițial, pentru o perioadă de 14 zile, perioadă în care este interzisă intrarea sau ieșirea din zona de carantină prin alte căi decât cele deschise circulației publice, precum drumurile naționale, județene, comunale și forestiere.

Este interzisă deplasarea sau staționarea persoanelor în spații publice, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza unei declarații pe propria răspundere.

O altă măsură impusă prin instituirea carantinării este limitarea programului de lucru a magazinelor, activitatea acestora desfășurându-se în intervalul orar 05:00 – 20:00.

Centrele comerciale de tip Mall, își vor suspenda temporar activitatea în zilele de sâmbătă și duminică, pe toată durata carantinării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT MORTAL la Cisteu de Târnavă: Un bărbat de 46 de ani a decedat, în urma unei coliziuni între un autocamion și două autoturisme

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE | ACCIDENT MORTAL la Cisteu de Târnavă: Un bărbat de 46 de ani a decedat, în urma unei coliziuni între un autocamion și două autoturisme Un accident a avut loc joi, 25 iulie, în jurul orei 16.45, pe raza localității Cisteiu de Târnavă între un autocamion și două autoturisme. Două persoane ar fi suferit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea