Rămâi conectat

Ştirea zilei

Simona Halep, depistată pozitiv cu COVID-19. Se află în izolare cu simptome moderate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Simona Halep a anunțat prin intermediul unei pagini de socializare, că a fost depistată pozitiv cu COVID-19, aflându-se în izolare cu simptome moderate.

Jucătoarea noastră spune că are simptome moderate, intrând în autoizolare la domiciliu: „Bună, tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19! Mă aflu în autoizolare, acasă, și mă recuperez după ce am avut simptome moderate. Acum mă simt bine, vom trece și peste asta!”, a fost mesajul jucătoarei de tenis.

Simona Halep, sportivă în vârstă de 29 de ani, nu mai avea niciun turneu programat în acest sezon. A participat ultima dată la Roland Garros, pierzând în optimile de finală, scor 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar CIL Blaj, nou-promovata în Liga 3, a câștigat primul joc de verificare, 5-2 (2-0) cu „U” Cluj Under 18, formație pregătită de albaiulianul George Țălnar. Golurile echipei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea