Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Alexandru Pelici, instalat antrenor la CS Mioveni! Fostul unirist rămâne în Liga a 2-a după despărțirea de CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Alexandru Pelici a preluat CS Mioveni, divizionara secundă clasată în acest moment pe poziția a 11-a. Antrenorul în vârstă de 46 de ani, care în 2004 a reușit cea mai importantă performanță din istoria Unirii Alba Iulia, locul 6 în Divizia A din postura de nou-promovată, revine astfel după trei ani la gruparea din Argeș.

Pelici a semnat un contract valabil până la vară, cu posibilitatea prelungii, obiectivul fiind o clasare între primele șase formații. Cu Alexandru Pelici pe banca tehnică, CS Mioveni a eliminat FCSB din Cupa României și a fost învinsă de FC Voluntari în sferturile de finală ale competiției. Alexandru Pelici a fost instalat ca antrenor principal la CS Mioveni în luna iulie a anului 2016 și a plecat în aprilie 2017. Ulterior a preluat Hermannstadt, cu care a promovat în Liga 1 și a disputat finala Cupei României în 2018, 0-2 cu Universitatea Craiova.

CS Mioveni are un nou antrenor începând de astăzi, după ce s-a despărțit de Claudiu Niculescu. Alexandru Pelici (46 de ani), recent despărțit de CSM Reșița, a ajuns la un acord cu conducătorii clubului argeșean și revine la formația din Mioveni, Conform Liga2.ro, Alexandru Pelici a efectuat astăzi testarea de COVID-19 și așteaptă rezultatul pentru a vedea dacă va sta mâine pe banca tehnică a noii sale echipe, la meciul restanță cu Rapid. Alexandru Pelici a renunțat la postul de antrenor principal al echipei CSM Reșița, după eșecul de pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu, scor 1-2, „lanterna roșie” a eșalonului, în urmă cu 10 zile. Pelici s-a despărțit de CSM Reșița, pe care a condus-o în perioada iunie – octombrie 2020, după ce în nouă meciuri a obținut două victorii, trei egaluri și patru înfrângeri.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Sursa: Liga2.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Alb-negrii”, meci pentru istorie! Mâine, CSM Unirea Alba Iulia – CS Dinamo, finala Under 19, la Buftea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alb-negrii”, meci pentru istorie! Mâine, CSM Unirea Alba Iulia – CS Dinamo, finala Under 19, la Buftea, la ora 10.00 Mâine, la ora 10.00, pe Buftea, se dispută finala Campionatului Național Under 19, între CSM Unirea Alba Iulia și CS Dinamo, jocul urmând a fi transmis pe platforma FRF.TV. Este un meci pentru istoria fotbalistică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea