Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Dragi prieteni, Am ajuns la finalul a 30 de zile pline. 30 de zile în care am parcurs, la pas, stradă cu stradă, orașul Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acolo, în mijlocul OAMENILOR, am aflat pulsul real al comunității. Alegerile locale sunt despre OAMENI. Sunt, în primul rând, despre viața oamenilor din orașul nostru, despre greutățile și problemele lor și despre străzile lor uitate de administrația locală.

Alegerile locale sunt despre copiii lor care învață în școli și grădinițe nemodernizate, dar și despre copiii care au părăsit Cugirul și au plecat în pribegie din cauza sărăciei. Avem curajul să vorbim și despre acești oameni pentru că orașul nostru deține recordul rușinos al depopulării: a pierdut aproape o treime din populație în ultimii 20 de ani.

Avem curajul să vorbim despre un „Cartier al Viitorului” în care să acordăm tinerilor terenuri gratuite pentru casă și toate facilitățile pentru un trai decent. Avem curajul să vorbim despre seniorii Cugirului, care după o viață de muncă merită respect și sprijin, despre servicii medicale de calitate și despre o administrație locală performantă și în slujba cetățeanului. Avem curajul să vorbim despre un oraș deschis pentru investitori și despre locuri de muncă stabile și bine plătite. Avem curajul să luptăm și pentru un Cugir bine administrat, verde și curat.

Alegerile locale sunt despre oameni ca TINE, oameni care își iubesc orașul din tot sufletul și au decis să candideze pentru a-ți arăta că în Cugir SE POATE. Se poate doar dacă schimbăm clasa politică tradițională, dacă îi schimbăm pe cei care au CONFISCAT orașul și au uitat interesul CETĂȚEANULUI.

Pentru acest lucru e nevoie de o adevărată revoluție. În 2020 revoluțiile se fac însă prin VOT și de aceea vă invităm și pe voi să fiți parte din revoluția bunei guvernări.

Haideți la vot duminică! Votați cu inima curată și cu gândul la strada pe care locuiți. E locul cel mai important din România pentru că, în următorii patru ani, acolo veți trăi și acolo vă veți crește copiii. E dreptul vostru să fie curată și modernizată, iar primarul să vă viziteze frecvent, nu doar în campania electorală.

E timpul să luptăm cu toții pentru a da o șansă în viitor Cugirului!

Haideți la VOT în 27 septembrie și aveți încredere în oameni noi în politică! Sunt oameni ca VOI, hotărâți să schimbe Cugirul în BINE!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Satul Dumitra, din comuna Sântimbru, va avea rețea de canalizare: A fost semnat contractul de finanțare

Bera Larisa

Publicat

în

Satul Dumitra, din comuna Sântimbru, va avea rețea de canalizare: A fost semnat contractul de finanțare Astăzi, 22 iulie 2024, a fost semnat contractul de finanțare al proiectului care prevede construirea rețelei de canalizare în satul Dumitra din comuna Sântimbru, a anunțat Ioan Iancu Popa, primarul comunei Sântimbru. Citește și: FOTO | Două stații de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea