Rămâi conectat

Ştirea zilei

DOUĂ sportive de la echipa CSM Volei Alba Blaj, CONFIRMATE cu COVID-19. Măsurile luate de către oficiali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pandemia de coronavirus a ,,tăiat” adânc și în sportul din județul Alba, două fete din echipa de volei a Blajului fiind depistate pozitiv cu virusul epidemic.

Astfel, cele două sportive se află în acest moment în izolare, iar tot staff-ul a fost testat, pentru a opri o eventuală răspândire în rândul echipei.

Potrivit informațiilor transmise de către oficialii echipei CSM VOLEI ALBA BLAJ, sala a fost dezinfectată, iar toate măsurile de prevenție au fost asigurate, conform cadrului legal. Cele două fete au o stare de sănătate bună, nefiind vorba de complicații și vor rămâne în izolare până în data de 30 septembrie.

De asemenea, astăzi a avut loc o retestare a staff-ului, nimeni fiind confirmat pe lângă cele două sportive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Accident MORTAL pe DN 1, vineri noaptea: Două persoane au DECEDAT după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit în plin o mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL pe DN 1, vineri noaptea: Două persoane au DECEDAT după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit în plin o mașină Două persoane au murit și trei au fost rănite în urma unui accident grav petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în județul Sibiu. Un TIR a intrat pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea