Rămâi conectat

Sport

În etapa a 2-a a Ligii a 3-a, Sănătatea Cluj – Unirea Alba Iulia | După startul ratat, prilej de reabilitare pentru combatante

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, de la ora 17.00, la Jucu, în etapa secundă a Seriei a 9-a a Ligii a 3-a, se dispută întâlnirea dintre Sănătatea Cluj și Unirea Alba Iulia, două echipe rănite în urma rundei inagurală, după eșecuri la diferență de trei goluri pe propriul teren.

Va fi un duel important pentru combatante, în contextul startului ratat, prilej de reabilitare atât pentru “virușii verzi” cât și pentru “alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri, aflați în situația în care nu-și mai permit să piardă puncte. Vizitatorii traversează și o criză de efectiv, în condițiile în care vor absenta Scrob – suspendat, Fetița, Guț și Ad. Matei – accidentați (s-a renunțat la Avram).

Nu e foarte simplu momentul, însă încercăm să ne descurcăm. Se întâlnesc după echipe rănite ce au abordat cu alte gânduri campionatul, însă s-au trezit în coada clasamentului. Sunt puncte vitale în joc, dar suntem mobilizați și determinați pentru a reuși un rezultat pozitiv, rod al unei prestații bune”, a spus antrenorul Adrian Bicheși.

Pentru Unirea este startul unei săptămâni încărcate, cu trei jocuri, după această deplasare urmând o alta la Galda (marți în Cupa României) și apoi o dispută pe “Cetate” cu Unirea Dej (vineri, 25 septembrie), pretendenta la promovare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) a abandonat în cursa de 3000 metri obstacole din cadrul Cupei României la seniori, competiție ce se dispută la București, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter”. Competitoarea din Alba a acuzat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea