Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, sub Drăgana, CSO Cugir – Unirea Ungheni | “Roș-albaștrii”, la prima reprezentație internă

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Cugir a pornit în trombă campionatul, o victorie categorică în derby-ul județean de pe “Cetate” cu rivala Unirea Alba Iulia, iar sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17.00, va disputa primul joc intern pe “Arena CSO”, cu nou-promovata Unirea Ungheni.

Nu va fi o întâlnire facilă pentru elevii antrenorului Lucian Itu, vizitatorii reușind o victorie neașteptată în primul meci, 2-1 acasă cu CS Hunedoara. Ba mai mult, gruparea din Mureș are un parcurs imaculat în această toamnă, trecându-și în cont și o calificare în turul inaugural al Cupei României (4-1 cu Sticla Arieșul Turda). Pentru ambele echipe urmează o perioadă încărcată, cu meciuri în competiția “KO” (CSO Cugir – Viitorul Șelimbăr și Unirea Ungheni – AFC Odorheiu Secuiesc).

Formația de sub Drăgana, cea mai bine plasată dintre conjudețene în ediția precedentă, traversează o perioadă excelentă. A încheiat campionatul anterior cu o serie de 10 jocuri fără înfrângere, iar în actualul a debutat cu un succes la Alba Iulia, la un scor ce nu lasă loc de interpretări. Practic perioada de invincibilitate a “roș-albaștrilor” datează de aproape un an, mai precis din 27 septembrie 2019 (0-2 la Odorheiu Secuiesc, în etapa a 6-a).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) a abandonat în cursa de 3000 metri obstacole din cadrul Cupei României la seniori, competiție ce se dispută la București, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter”. Competitoarea din Alba a acuzat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea