Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

NOI REGULI pentru alegerile locale: Se permit manifestațiile publice în limita a 100 de persoane. Cum se va folosi buletinul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Printre noile măsuri prevăzute se află permiterea adunărilor publice și manifestațiilor, în limita a maximum 100 de persoane.

De asemenea, în hotărârea de Guvern sunt făcute noi precizări și în privința desfășurării procesului de vot, în sensul obligației dezinfectării mâinilor la intrarea și iesirea din secție, potrivit declarațiilor secretarului de stat Raed Arafat, la începutul ședinței de Guvern.

„Permisiunea de a se desfășura mitinguri în limita de 100 de persoane și respectând măsurile stabilite de igienă. La secțiile de vot a fost adăugată obligativitatea de a dezinfecta mâinile. Cei care au cartea de identitate vor introduce ei în aparat”, a declarat șeful DSU, Raed Arafat.

„Pentru cei bolnavi trebuie să fie solicitată urna mobilă”, a menționat premierul Ludovic Orban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea