Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

13 metri cubi de lemn, confiscat după un control în trafic. Bărbat din Meteș cercetat pentru furt de arbori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Vințu de Jos au oprit, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat din Meteș. În urma verificărilor, bărbatul nu a putut prezenta documentele de proveniență și transport a celor 13 metri cubi de material lemnos încărcat în autoutilitară. Materialul lemnos a confiscat, din primele cercetări reieșind că ar fi fost tăiat ilegal.

La data de 11 septembrie 2020, în jurul orei 19,45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au oprit, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat de 43 de ani, din comuna Meteș, județul Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul autoutilitarei nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport pentru cei 13 metri cubi de material lemnos care erau încărcați în autoutilitară.

Din primele cercetări a rezultat că acesta ar fi fost tăiat, în mod ilegal, motiv pentru care a fost indisponibilizat și predat în custodia reprezentantului unui ocol silvic.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

9 mai 2024: Spectacolele micilor cursanți din cadrul atelierului ”Micul Actor”, la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

9 mai 2024: Spectacolele micilor cursanți din cadrul atelierului ”Micul Actor”, la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia Programul Teatrului de Păpuși „Prichindel” – WORKSHOP PRICHINDEL, proiectul Micul actor, a ajuns la final. Anul acesta au fost susținute două ateliere:  Citește și: Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea