Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Strângere de fonduri a ROTARY CLUB ALBA IULIA, pentru achiziționarea de rechizite pentru copiii din familii defavorizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Indiferent de perioada specială pe care o parcurgem, pentru aproximativ 2,9 milioane de elevi din întrega ţară, luni 14.09.2020, va suna clopoţelul pentru începerea unui nou an şcolar, cu prezență fizică sau online. Pentru mulţi dintre aceşti copii, educaţia este un vis frumos. Mersul la şcoală devine tot mai scump, iar venitul mic al multor familii din România este unul dintre motivele abandonului şcolar timpuriu.

ROTARY CLUB ALBA IULIA CIVITAS SOLIS şi CLUBUL ROTARY ALBA IULIA invită copiii şi părinţii ca, în perioada 14 – 15 septembrie 2020, să se alăture proiectului „ SUSŢINE EDUCAŢIA”, venind la magazinul CTC STORE Alba Mall din Alba Iulia pentru a-și coperta manualele şi caietele pentru noul an şcolar.

Astfel, pentru fiecare produs copertat veţi contribui activ ca o parte din elevii din Alba Iulia aflaţi în nevoie să întâmpine noul an şcolar fără grija banilor pentru achiziţionarea rechizitelor şcolare.

Cluburile ROTARY în parteneriat cu magazinele CTC STORE și DIVERTA, prin proiectul „SUSŢINE EDUCAŢIA”, îşi propun să ajute copiii din familii defavorizate să înceapă anul şcolar cu rechizite noi.

În zilele de 14-15 septembrie 2020, membrii cluburilor Rotary din Alba Iulia vor ajuta la copertarea manualelor şcolare în spaţiile special amenajate din cadrul magazinului CTC STORE.

La fiecare manual copertat, 1 LEU din preţul serviciului va fi utilizat pentru achiziţionarea de rechizite şcolare pentru copiii din familii defavorizate, identificaţi de fiecare club rotarian.

Anul trecut, prin implementarea proiectului la Alba Iulia, au fost achiziționate peste 1.300 de caiete dictando şi caiete de matematică ce au fost donate către 315 copii din clasele I-IV de la şcolile generale din Săsciori, Răchita, Cetatea de Baltă şi Tătârlaua, precum şi de la Centrul de Educaţie Incluzivă Alba Iulia.

Proiectul „SUSŢINE EDUCAŢIA” iniţiat de ROTARY CLUB ALBA IULIA CIVITAS SOLIS este un proiect rotarian naţional, ce se desfăşoară anul acesta în perioada 14 – 15 septembrie în mai multe oraşe din întreaga ţară – Alba Iulia, Cugir, Sebeș, Bucureşti, Cluj-Napoca și Arad, şi are unic obiectiv ajutarea copiilor care au nevoie de susţinere materială pentru a merge la şcoală, prin donarea de rechizite şcolare pentru aceştia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări Primăria orașului Cugir organizează în zilele de 10 și 11 mai o campanie de sterilizare gratuită a câinilor de pe raza localității.  Citește și: Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea