Rămâi conectat

Ştirea zilei

Două NOI DECESE, în Alba ale unor pacienți cu COVID-19: Un bărbat de 63 de ani din Aiud și un bărbat de 64 de ani din Gârbova de Sebeș, cu multiple afecțiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au fost înregistrate două noi decese, la nivelul județului Alba al unor pacienți cu COVID-19, un bărbat de 63 de ani din Aiud și un bărbat de 64 de ani din Garbova de Sebeș, cu multiple afecțiuni.

Bărbatul de 63 de ani suferea de multiple afecțiuni, printre care hipertensiune arterială, hiperplazia prostatei.

Acesta a fost confirmat cu Covid-19 în 18 august, internat o zi mai târziu la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud și a decedat în 4 septembrie pe secția ATI a spitalului din Târgu Mureș.

Bărbatul de 64 de ani suferea de multiple afecțiuni, printre care HTA, Bypass aortocoronarian, Diabet tip 2, amputatie antepicior stâng.

Acesta a fost confirmat cu Covid-19 în 15 august, internat la Spitalul Aiud și a decedat în 8 septembrie pe secția ATI a spitalului din Târgu Mureș.

Astfel acestea sunt cazurile numărul 49 și 50 de pacienți care au decedat din cauza infecției cu noul coronavirus, în județul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alecsia Toader din Alba Iulia, un exemplu de excelență: Nota 10 la admiterea pentru Facultatea de Medicină din cadrul  Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

Bera Larisa

Publicat

în

Alecsia Toader din Alba Iulia, un exemplu de excelență: Nota 10 la admiterea pentru Facultatea de Medicină din cadrul  Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca Alecsia Toader, din Alba Iulia, a reușit să obțină un rezultat remarcabil la examenul de admitere pentru Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea