Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO| O femeie din județul Alba, sărbătorită la un secol de existență: 100 de ani sărbătoriți alături de familie și oaspeți de seamă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții Primăriei Teiuș au postat în mediul online un videoclip în care prezinta câteva imagini de la participarea la aniversarea doamnei Onita Susana, care astăzi a împlinit vârsta de 100 de ani.

„În noianul frământărilor zilnice, a preocupărilor legate de dezvoltare orașului, un eveniment deosebit, generat de împlinirea a 100 de ani de existență a doamnei Onita Susana din Teiuș a fost marcat cum se cuvine. Aflată la această venerabilă vârstă, doamna Onita Susana înconjurată de familie, a fost felicitată ca atare de administrația locala teiușeană, felicitări de la care nu au lipsit florile, tortul și o mică atenție financiară.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

Într-o atmosfera calda, familială s-au depanat amintiri, s-a vorbit despre prezent și viitor, despre acel univers drag nouă-familia”, au transmis reprezentanții primăriei pe pagina de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea