Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Pregătiri pentru începerea noului an școlar la Aiud. Școala Gimnazială și Liceul Tehnologic în mijlocul pregătirilor pentru respectarea normelor în pandemie

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Reprezentanții Primăriei Municipiului Aiud au postat pe pagina de socializare un mesaj referitor la pregătirile Școlii Gimnaziale „Ovidiu Hulea” și Liceului Tehnologic Aiud pentru începerea noului an școlar.

„Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” și Liceul Tehnologic Aiud sunt în plin proces de pregătire pentru începerea anului școlar în condiții de prevenire a răspândirii COVID-19. Vom trece pe rând prin fiecare școală și grădiniță pentru a vedea la fața locului cu ce putem sprijini.

Pentru achiziționarea de dezinfectanți și alte materiale necesare, unitățile de învățământ aiudene au la dispoziție un buget de peste 650 000 lei, sumă care poate fi suplimentată în caz de nevoie.

Toți angajații unităților de învățământ beneficiază de testare gratuită a imunității COVID-19 înainte de începerea anului școlar.

De asemenea, vom propune Consiliului Local Aiud distribuirea de măști reutilizabile pentru toți elevii și personalul didactic și nedidactic din unitățile de învățământ”, a scris Primăria Municipiului Aiud pe pagina de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Avarie a rețelei de distribuție cu apă în Alba Iulia: Două străzi afectate, durata întreruperii

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Avarie a rețelei de distribuție cu apă în Alba Iulia: Două străzi afectate, durata întreruperii Furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe două străzi din Alba Iulia, în urma unei avarii la rețeaua de distribuție.  Anunță SC APA CTTA SA ALBA, în 2 octombrie 2024. Citește și: 10 lei metrul de teren intravilan, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea