Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

UPDATE: Autocamion în flăcări la Petreşti

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un incendiu la un autocamion a avut loc miercuri, 14 martie, în localitatea Petreşti. Pompierii militari ai Gărzii din Sebeş au intervenit începând cu ora 18.00 pentru stingerea flăcărilor care au cuprins maşina.

UPDATE raport ISU: „Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină, ieri, la ora 18.03, în loc. Petreşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion, proprietatea lui Ş.M. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii. Ca urmare a incendiului au ars instalaţia electrică, tabloul de siguranţe, jumătate din bordul autocamionului şi o parte din capitonajul cabinei. Pagubele produse se ridică la circa 5.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 80.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric.”

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Taxă de turist” introdusă de mai multe orașe din Europa: Cât vor trebui să plătească vizitatorii

Bogdan Ilea

Publicat

în

„Taxă de turist” introdusă de mai multe orașe din Europa: Cât vor trebui să plătească vizitatorii Tot mai multe orașe introduc sau majorează taxele de turism pentru vizitatori. Aceste taxe fac parte dintr-o serie de măsuri adoptate pentru a limita și controla afluxul de turiști în diverse destinații europene populare. Așadar, orașele care au impus […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea