Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Locul I și III pentru doi sportivi pregătiți de un antrenor din Alba la Campionatul Național de Culturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sub coordonarea antrenorului albaiulian Lucian Nicolescu, Răzvan Gabriel Ion a obținut locul I la Men’s Physique, 182 cm, seniori, iar Iulian Nicolae Sipu locul III la categoria Men’s Physique, 176 cm, seniori.

„Acum câțiva ani am înființat Clubul Sportiv GREEN FIT Alba Iulia. L-am denumit astfel pentru a simboliza sportul natural! Ambiția mea de la bun început a fost să produc campioni naturali, într-un sport în care știm că mulți concurenți se dopează. Iată că aplicând corect Teoria și Metodologia Antrenamentului Sportiv, alaturi de alimentația potrivită, ne-am atins obiectivul în fiecare an, curerind medalii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Anul acesta am avut doar 6 săptămâni la dispoziție să pregătesc „online” sportivii pentru naționale. Am reușit și de data aceasta. Răzvan, cucerind titlul de Campion Național, a fost cooptat în lotul României și ne va reprezenta țara peste o săptămână la Campionatele Balcanice.”, a spus Lucian Nicolescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea