Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

O fabrică din județul Alba renaște. Aproximativ 10 milioane de euro investiți într-o nouă instalație de sare recristalizată

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024
O nouă instalație va fi implementată la Ocna Mureș. În stadiul actual, se așteaptă aprobarea investiției într-o nouă instalație de sare recristalizată. Proiectul este bine-venit și cu siguranță va ajuta industria locală.
Conform Raportului CA/2019-2020 către Fondul Proprietatea și Programelor de Achiziții/Investiții ale Salinei Ocna Mureș, Guvernul României prin Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri intră în linie dreaptă în aprobarea investiției de aprox 10 mil euro (informal) cu o nouă instalație de sare recristalizată la Ocna Mureș.
Schimbarea managementului la Salina Ocna Mureș va accelera urmatoarele etape în finalizarea investiției. Deja au fost finalizate: studiul de prefezabilitate, studiul de fezabilitate, prelungirea licențelor de exploatare a perimetrelor din Ocna Mureș și Razboieni.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

7 octombrie. Clubul de engleză „English 4 Kids„ la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Tema propusă, „Buildings around the World”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

7 octombrie. Clubul de engleză „English 4 Kids„ la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Tema propusă, „Buildings around the World” Început în anul 2019 ca un proiect pilot ce urmărea testarea dorinței copiilor de a învăța limba engleză într-un cadru mai puțin formal, proiectul „English 4 Kids – Clubul de engleză” a stârnit încă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea