Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă, Ioan Lazăr: Se pregătește o nouă fraudare a alegerilor?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Știm cât de disperați sunt cei de la PNL (PD) să nu piardă cumva ciolanul, iar această foame de putere și de banul public îi va face în stare de orice.

Vrem doar să anunțăm că ALDE Alba a depus deja primele contestații la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba pentru că în cel puțin 4 localități membrii partidului nostru nu au fost informați așa cum prevedea legislația în vigoare cu privire la constituirea birourilor electorale de circumscripție comunale. Este vorba despre birourile electorale din Ighiu, Doștat, Stremț și Unirea.

Din datele noastre, aceștia ar fi trebuit informați cu privire la constituirea birourilor și ar fi trebuit să ia parte la acea ședință, având în vedere că ALDE este un partid cu reprezentativitate la nivel parlamentar. În niciuna dintre cele patru comune Ighiu, Doștat, Stremț și Unirea membrii noștri nu au fost anunțați.

Mai mult, pe site-ul Prefecturii Județului Alba a fost publicat Ordinul 252/2020 conținând toate datele de contact ale birourilor electorale de circumscripție comunale, orășenești și municipale,  iar peste noapte Serviciul de Telecomunicații Speciale a emis o nouă listă în care apar și alte adrese de e-mail,  așa încât anumiți membri din birourile comunale să fie “săriți” la constituirea birourilor electorale de circumscripție.

Să înțelegem că deja se pregătesc să fure voturile cetățenilor și așa au făcut de fiecare dată. Nu contează cine și cum votează, ci doar cine numără voturile în județul Alba?

Ioan Lazăr – Președinte ALDE Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

23-27 iulie 2024: Circulație restricționată pe strada Alcala De Henares din Alba Iulia pentru efectuarea de lucrări la drum

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-27 iulie 2024: Circulație restricționată pe strada Alcala De Henares din Alba Iulia pentru efectuarea de lucrări la drum Circulația rutieră este restricționată în perioada 23-27 iulie 2024 pe strada Alcala De Henares din Alba Iulia pentru efectuarea de lucrări, a anunțat marți Primăria Alba Iulia. Citește și: Nu au fost simple promisiuni electorale. Primăria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea