Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Medicul Virgil Musta: “Pe de o parte supraaglomerarea secțiilor de terapie intensivă duce la o creștere mare a mortalității, pe de altă parte, boala ajunge la persoane cu comorbidități”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul Virgil Musta: “Pe de o parte supraaglomerarea secțiilor de terapie intensivă duce la o creștere mare a mortalității, pe de altă parte, boala ajunge la persoane cu comorbidități”

Medicul Virgil Musta spune că o creștere zilnică a numărului de noi infectări cu COVID-19 atrage și creșterea numărului de persoane care suferă și de alte afecțiuni grave, pe lângă coronavirus.

“Pe de o parte supraaglomerarea secțiilor de terapie intensivă duce la o creștere mare a mortalității, pe de altă parte, boala ajunge la persoane cu comorbidități. Vorbim deci în special despre acele persoane care s-au infectat cu noul coronavirus și au un factor de risc major. Acesta este motivul pentru care apar în special aceste decese”, a declarat medicul Virgil Musta, pentru b1.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Unii medici au avertizat recent faptul că s-au înmulțit cazurile cu afectare pulmonară, iar virusul este mai agresiv. În acest context, Virgil Musta precizează că nu a fost constatată o manifestare mai severă a infecției cu noul coronavirus, în cazul pacienților pe care îi tratează, ci a constatat o creștere semnificativă a cazurilor noi:

“Nu am constatat o manifestare mai gravă a bolii cauzată de COVID-19 în cazul pacienților noștri. Însă, zilnic sunt tot mai multe cazuri și acest lucru atrage și o creștere a numărului de pacienți care au forme severe”, a completat el.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători

Bogdan Ilea

Publicat

în

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători Mai multe bănci din România au un program special de interacțiune cu clienții în perioada sărbătorilor pascale.  CEC Bank CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea