Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum și de ce a fost ”premiată” doamna/domnișoara D.D.M de Primăria Ciugud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, reprezentanții primăriei Ciugud, dau un exemplu de „așa nu” cu imaginea unei mașini parcate pe o stradă închisă pe care abia s-a turnat stratul stabilizat și orice autovehicul ar afecta lucrarea. Mașina se pare că aparține unei doamne sau domnișoare, care se va trezi cu o amendă pe post de „premiu”.

„Astăzi suntem nevoiți să oferim un „premiu” posesoarei autoturismului din imagine. Este domnișoara/doamna D. D. M. și pentru lipsa de respect și bun simț față de lucrările care se desfășoară pe strada Principală din Seușa va fi „premiată” cu o amendă. Circulația rutieră în zona este ÎNCHISĂ deoarece s-a turnat stratul stabilizat și orice autovehicul ar afecta lucrarea. De asemenea, am putea mări premiul, dacă, după o evaluare corespunzătoare, constructorul va constata că plimbarea șoferiței în interiorul șantierului a afectat stabilizatul.

În ciuda acestei situații suntem însă fericiți că acest caz ne-a fost sesizat chiar de un localnic din Seușa deranjat de acest gest lipsit de respect. Nu îi dăm numele, dar îi transmitem întreaga noastră recunoștință. Mulțumim mult pentru că ați luat atitudine și să știți că ne dați încredere că ne facem bine.

Noua stradă nu este modernizată pentru primărie, pentru primar sau consilierii locali, ci este pentru oamenii din Seușa, care merită o lucrare de calitate, durabilă în timp. Și să nu uităm!!! Valoarea unei comunități este dată de respectul, educația și bunul simț al locuitorilor ei”, au scris reprezentanții primăriei Ciugud pe facebook.

Foto: facebook – Primăria comunei Ciugud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia

Bera Larisa

Publicat

în

APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia Alexandra Chețan, în vârstă de 32 de ani, din Aiud, Alba, solicită ajutorul comunității pentru fiul ei, Vlad Bogdan, în vârstă de 7 ani și 5 luni. Vlad suferă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea