Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Canalizările nu mai fac față pe strada Siretului din Alba Iulia. Răspunsul autorităților: “Să ne rugam la Dumnezeu să nu mai ploaie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Beniamin Todosiu, președintele USR Alba, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip, filmat pe strada Siretului din Alba Iulia, sau „mica Veneție din Alba Iulia”, cum o numește acesta. Tot în această postare, explică faptul că problema este reabilitarea defectuasă a canalizărilor și despre sesizările făcute de cetățeni, pe această temă.

„Strada Siretului, cartier Maieri sau mica Veneție din Alba Iulia când este o ploaie mai zdravănă.
Problema principala este reabilitarea defectuoasă a sistemului de canalizare de acum 8-9 ani, pur și simplu canalizarea nu face fața și la apa pluvială, in schimb suntem taxați lunar pentru colectarea acestor ape.

 

YouTube video

S-au făcut sesizări către compania APA CTTA, insa cu nici un rezultat de atâția ani, in schimb compania își permite bonusuri de performanța substanțiale an de an pentru managementul performant, adăpostind o gașca de politruci prin consiliul de administrație și managementul acestei instituții care se afla in subordinea directa a Consiliului Județean Alba!

“Să ne rugam la Dumnezeu să nu mai ploaie.” – a fost răspunsul dat de un reprezentat al societății de apă dat localnicilor de pe strada Siretului când a fost abordat pentru a rezolva problema!”, a scris acesta pe pagina sa de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Daria Costea, tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici, locul I în cadrul Festivalului Concurs „In memoriam Vasile Conțiu”, de la Târgu Mureş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Daria Costea, tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici, locul I în cadrul Festivalului Concurs „In memoriam Vasile Conțiu”, de la Târgu Mureş Tânăra interpretă de folclor de pe Valea Târnavei Mici care a impresionat la emisiunea TVR „Vedetă populară”, Daria Costea, şi-a trecut în palmares, unul deosebit de bogat pentru cei 18 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea