Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Fost președinte al Judecătoriei Câmpeni, a încetat din viață la 57 de ani: Mesajul colegilor de la Curtea de Apel Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul președinte al Judecătoriei Câmpeni în perioada 2002-2006, judecătorul Viorica Elena Coroiu,  a decedat la vârsta de 57 de ani. Colectivul Curţii de Apel Alba Iulia, în frunte cu președintele Liviu Odagiu și-au exprimat condoleanțele, față de moartea prematură a magistratului.

Colectivul Curţii de Apel Alba Iulia îşi exprimă regretul şi tristeţea la trecerea prematură în nefiinţă a fostei noastre colege, judecătorul Viorica Elena Coroiu şi transmite condoleanţe familiei îndurerate.

Născută la 16 noiembrie 1963 în Câmpeni, a absolvit cu nota maximă Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş Bolyai Cluj Napoca iar după ce a profesat ca avocat în orașul natal (1986-1990), din anul 1990 şi-a început cariera de judecător la Judecătoria Câmpeni iar în perioada 2002-2006 a deținut funcția de președinte al Judecătoriei Câmpeni.

După o carieră de aproape 30 de ani, din care 25 de ani doar în funcția de judecător, magistratul Viorica Elena Coroiu s-a pensionat începând cu 01.01.2015 dar a rămas în memoria tuturor prin devotamentul, profesionalismul și pasiunea dovedită în muncă pe parcursul întregii activități, dedicată integral actului de justiție și comunității în care s-a născut.

Odihnească-se în pace !


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea