Rămâi conectat

Ştirea zilei

Purtarea măştilor de protecţie devine OBLIGATORIE şi în orașul Cugir, începând cu data de 1 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Masca de protecţie devine obligatorie şi în oraşul Cugir, acesta fiind al patrulea oraş din Alba care impune obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice aglomerate.

„Începând de mâine, 1 Mai, la Cugir este obligatorie purtarea măștii de protecție în locurile publice închise și în mijloacele de transport public. Decizia a fost luată de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență Cugir (CLSU), întrunit în ședință extraordinară în data de 29.04.2020.

Potrivit Hotărârii Nr. 9 adoptată de către CLSU Cugir, pe teritoriul administrativ al orașului Cugir se instituie obligativitatea persoanelor de a-și acoperi fața (nas, gură ) cu mască sanitară de protecție sau mască improvizată sau alte materiale de protecție ( eșarfă, batic ), de unică folosință sau reutilizabilă în mijloacele de transport public și în spațiile închise ale structurilor publice sau private în care se desfășoară activități sociale, comerciale, de prestări servicii sau relații cu publicul.

Agenții economici de pe raza UAT Cugir cu activități industriale de producție își vor adopta propriile măsuri de prevenire a reducerii riscului epidemiologic de transmitere a virusului SARS Cov2 pentru spațiile propri de birouri și/sau hale industriale unde își desfășoară activitatea .
Purtarea măștilor de protecție în spațiile publice închise și în mijloacele de transport public va fi obligatorie până la sfârșitul Stării de Urgență și este o măsură prin care se urmărește reducerea riscului epidemiologic de transmitere a virusului SARS Cov2 pe teritoriul administrativ al orașului Cugir”, au transmis reprezentanții primăriei Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | ALERTĂ în Alba: Bărbat de 55 de ani, din Gârda de Sus, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | ALERTĂ în Alba: Bărbat de 55 de ani, din Gârda de Sus, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit Polițiștii din Alba caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea