Rămâi conectat

Ştirea zilei

6 NOI cazuri de infectare cu COVID-19 depistate în Ocna Mureș: Numărul persoanelor confirmate pozitiv a crescut la 11

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alte 6 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, COVID-19, au fost depistate astăzi la Ocna Mureș, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând astfel la 11. Tot astăzi la Aiud au fost confirmate 11 persoane infectate cu noul coronavirus, iar la Câmpeni s-au înregistrat 2 cazuri

„În data de 14 aprilie 2020 în orașul Ocna Mureș situația este următoarea:. numărul persoanelor aflate acum în izolare la domiciliu este de 52, iar 3 șoferi de TIR se află în autoizolare. Numărul persoanelor confirmate pozitiv a crescut la 10, la care se adaugă persoana decedată în data de 08.04.2020. Astfel, de la începutul pandemiei avem în oraș un total de 11 persoane confirmate.

Cele 6 noi cazuri au fost depistate cu ajutorul celor 14 teste efectuate persoanelor care se aflau deja în izolare, ca fiind contacte directe ori membri de familie ai persoanelor infectate până în data de 12 aprilie. Testele continuă pentru persoanele cu risc (membri ai familiei persoanelor confirmate, contacte directe etc).

Din cele 10 persoane confirmate în prezent, trei sunt internate iar restul sunt izolate la domiciliu. Majoritatea persoanelor confirmate pozitiv sunt afebrile, asimptomatice și cu stare generală bună. Referitor la măsurile luate, vă informăm că spațiile utilizate de persoanele depistate pozitiv în ultima perioadă au fost dezinfectate iar familiile persoanelor infectate și contactele directe ale acestora sunt în izolare.

Vă asigurăm că au fost luate absolut toate măsurile, atât cele obligatorii cât și cele recomandate, pentru a fi împiedicată infectarea cu coronavirus în comunitate.

Având în vedere situația prezentată mai sus, vă solicităm, pentru a preveni orice infectare cu coronavirus, STAȚI ÎN CASĂ!

Protejați-vă gura și nasul cu mască de protecție sau orice obiect vestimentar adecvat (fular, batic, eșarfă etc).

Dezinfectați-vă pe mâini cu apă și săpun sau orice altă substanță destinată acestui scop care conține alcool.

Rugăm si pe această cale locuitorii orașului să respecte cu strictețe restricțiile impuse la deplasarea persoanelor.Evitați deplasările care nu sunt neapărat necesare.

Dacă totuşi deplasarea este absolut necesară, respectați legislatia referitoare la documentele pe care trebuie să le aveți asupra dumneavoastră, conform Ordonanțelor militare.Deplasările se fac numai având asupra dumneavoastră documentele doveditoare necesare. Protejându-ne îi protejăm pe cei din jurul nostru, pe cei dragi” , a declarat primarul orașului Ocna Mureș, Silviu Vințeler


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 4 august 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 4 august 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 iulie 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea