Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultate NEGATIVE pentru 120 de cadre medicale ale Spitalului Judeţean Alba, la testul COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Toate cele 120 de cadre medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, testate pentru noul coronavirus, au avut rezultate negative, nefiind infectați.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, până miercuri, 01.04.2020, s-au recoltat probe biologice pentru depistarea COVID-19 de la 120 de cadre medicale ale Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia.

Potrivit rezultatelor testelor, examinate în cadrul Laboratorului DSP Alba, niciunul dintre cele 120 de cadre medicale nu a fost infectat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Toate testele, efectuate până în prezent, au ieșit negative.

Testarea cadrelor medicale de la SJU Alba Iulia va continua în următoarele zile.

Recomandăm tuturor locuitorilor județului Alba să respecte cu strictețe măsurile luate de autoritățile publice implicate în prevenirea răspândirii cazurilor de COVID-19.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | Alarmă falsă pentru pompierii din Câmpeni: Au fost să intervină între Albac și Horea la un accident care NU s-a confirmat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă falsă pentru pompierii din Câmpeni: Au fost să intervină între Albac și Horea la un accident care NU s-a confirmat Un accident rutier a avut loc duminică seara între Albac și Horea. Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului. Citește și: FOTO | Cum s-a petrecut accidentul de pe DN 75, la Vadu Moților: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea