Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un nou deces din cauza COVID-19: Un bărbat de 52 de ani, internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri după-masa a fost înregistrat decesul din cauza COVID-19 în România, decesul cu numărul 14, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020 și care a decedat în această după amiază.

Bărbatul suferea de obezitate.

În România au fost confirmate, până acum, 906 infecții cu coronavirus. 86 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 13 persoane infectate cu coronavirus.  Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Miercuri, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire. 8 cetățeni români aflați în străinătate, 7 în Italia și unul în Franța, au murit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | Alarmă falsă pentru pompierii din Câmpeni: Au fost să intervină între Albac și Horea la un accident care NU s-a confirmat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă falsă pentru pompierii din Câmpeni: Au fost să intervină între Albac și Horea la un accident care NU s-a confirmat Un accident rutier a avut loc duminică seara între Albac și Horea. Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului. Citește și: FOTO | Cum s-a petrecut accidentul de pe DN 75, la Vadu Moților: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea