Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Șofer originar din județul Alba, mort în condiții suspecte în Spania. Suspiciune de COVID-19, neconfirmată OFICIAL de autorități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 37 de ani, originar din Alba, din comuna Cetatea de Baltă, stabilit de 17-18 ani în Spania, a decedat în decursul zilei de ieri, în condiții suspecte.

Acesta era șofer și făcea regulat curse Belgia-Spania. La întorcere din ultima cursă se pare că bărbatul acuza febră foarte mare și se simțea rău. Bărbatul a decedat în decursul zilei de joi, dar deocamdată nu există nici o confirmare oficială că ar fi murit de coronavirus.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Constantin Comandru, primarul comunei Cetatea de Baltă a confirmat că tânărul este din localitate, însă a spus că nu știe dacă decesul a survenit din cauza coronavirusului.

Moartea tânărului rămâne doar o suspiciune, din sursele ziarulunirea.ro, MAE confirmă până la ora 16.00 doar 3 decese survenite de infecția cu COVID-19, în rândul românilor aflați în diasporă, toate în Italia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea