Rămâi conectat

Politică Administrație

Organizația municipală a PSD Aiud distrusă: Dacă TRĂDAREA e arma de luptă în interiorul organizației, cum să atragă oameni noi sau să performeze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dorin Munteanu, fostul președinte al PSD Aiud arată într-o postare pe facebook cum luni, 09 martie 2020, organizația municipală a PSD Aiud a fost distrusă. La sedința de comitet executiv, argații de serviciu ai președintelui PSD Alba deputatul Ioan Dârzu, în persoana numiților Murg Cornel, Crișan Laurențiu și Dărămuș Marcela, cu mandate exprese de la deputatul Dârzu, au impus membrilor PSD Aiud, desființarea biroului municipal PSD, alegerea altuia nou, interimar, numirea tot ca președinte interimar a doamnei Gheorghița Delia și învestirea ei ca și candidat la alegerile locale.

Această distrugere a organizației a fost explicată de acești argați, prin aceea că președintele organizației Aiud, are un procent de notorietate și intenție de vot, sub aceea a d-nei Gheorghita, conform unui ”sondaj”, efectuat din pixul deputatului Dârzu, în biroul său.

Despre noul candidat și noua candidatură, într-un material viitor.

De această dată mă voi referi la actul de TRĂDARE a intereselor organizației PSD Aiud, de către deputatul Dârzu.

În 2012, deputatul Dârzu a TRĂDAT interesele acestei organizații prin aceea că solicitarea delegației PSD Aiud de a desemna ca și candidat al alianței USL de la acea vreme, un membru PSD, nu a fost acceptată de el, motivându-se că așa s-a decis la județ.

În 2016, deputatul Dârzu a TRĂDAT, din nou, interesele organizației PSD Aiud, prin aceea că a desființat această organizație, deși obținuse cel mai bun rezultat din istoria ei – 6 consilieri locali – iar la alegerile parlamentare din acel an, a surclasat PNL-ul în Aiud. Iar alte organizații de municipiu, cu un scor inferior, n-au pățit nimic. Chestie de gust!!!!

În 2020, deputatul Dârzu TRĂDEAZĂ pentru a treia oara interesele organizației Aiud, distruge din nou organizația PSD Aiud, o organizație nouă, cu oameni inimoși și dedicați, construită cu mult efort și multe piedici și care la alegerile de anul trecut a obținut rezultate net superioare tuturor celorlalte organizații municipale.

Dacă această distrugere ar fi venit ca urmare a unor rezultate dezastruoase la unele alegeri, ar fi fost de înțeles.

Dar să desființezi o organizație motivând un sondaj nereal, făcut din pix, doar pentru a-ți oferi motivul de a o face, creează în rândul simplilor membri de partid și nu numai, o mare lehamite și scârbă. Iar dacă menționezi acel ”sondaj”, păi atunci trebuia nominalizat dl. Liviu Rusu, care se afla peste d-na Gheorghita Delia ca procente. Asta, dacă vrem să respectăm ”sondajul”.

Poate ar fi timpul ca cei din conducerea centrală a PSD să se întrebe și să întrebe pe deputatul Dârzu, cum de în lungul său mandat, organizația județeană Alba a PSD nu numai că nu are nici un primar de municipiu, dar a și pierdut unul, respectiv municipiul Sebeș.

Cum se poate ca oamenii de valoare din PSD Alba, să fie continuu înlăturați și să fie dați afară, doar pentru că nu îți împărtășesc ideile sau nu sunt de accord cu tine și mă refer aici la primarul Ciugudului.

Unele persoane vor fi tentate să susțină că acest material e un act de răzbunare.

Nu, nu e un act de răzbunare, am vrut doar să trag un semnal de alarmă asupra faptului că dacă se va continua să eliminăm oamenii inimoși și dornici a se implica cu adevarat în PSD, acest partid va dispărea.

Iar dacă TRĂDAREA e arma de luptă în interiorul acestei organizații, nici nu e de mirare, de ce acest partid nu reușește să atragă oameni noi. Sau să performeze.

Cum să te reformezi cu TRĂDĂTORI???


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Aprobarea tarifului de incinerare a animalelor moarte, la vot în Consiliul Local Alba Iulia: Ce cost se va percepe pe kilogramul de cadavru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aprobarea tarifului de incinerare a animalelor moarte, la vot în Consiliul Local Alba Iulia: Ce cost se va percepe pe kilogramul de cadavru Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de votat în ședința de joi, 25 iulie 2024, un proiect care vizează stabilirea și aprobarea tarifului activității de incinerare desfășurată la Incineratorul Serviciului Public […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea