Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Venus Legacy, cel mai performant aparat de remodelare corporală din lume, disponibil la Clinica DERMISANA, în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Venus Legacy, cel mai performant aparat de remodelare corporală din lume, disponibil la Clinica DERMISANA, în Alba Iulia

Servicii de top, medici specialiști și aparatură de ultimă generație pentru tratarea patologiilor de piele dar și a problemelor estetice

De-a lungul anilor, mentalitatea pacientului român s-a schimbat! Precaut și preocupat, a renunțat la păguboasa atitudine de „numai la medic să nu ajungi” și a ales să-l caute la timp, din vreme, înainte ca patologiile să își facă de cap, înainte ca încrederea în sine să-i fie afectată de inevitabilele modificări ale aspectului corporal!

Din punct de vedere estetic, astăzi, nu există imperfecțiune să nu poată fi corectată, nicio trăsătură să nu poată fi îmbunătățită, în clinici de specialitate de top. Una dintre ele, Clinica DERMISANA, se află chiar în Alba Iulia, pe Calea Moților, nr. 144, unde, o echipă de 9 medici specialiști, formati in centrul universitar Cluj-Napoca, oferă servicii complete și complexe, atât pe partea de patologii de piele cât și pe cea de frumusețe și îngrijire corporală.

Clinica, pe piața albaiuliană de câțiva ani, a evoluat fulminant, reușind prin calitatea serviciilor nu doar să-și fidelizeze clientela dar să și diversifice și să îmbunătățească paleta de proceduri. În doar 4 ani, a schimbat și locația cu una impunătoare și încăpătoare și și-a triplat numărul de cadre medicale specializate, formând astăzi o echipă care poate ataca orice provocare, de la dermatovenerologie, chirurgie plastică și reconstructivă la chirurgie generală și chirurgie tumorală cutanată.

Printre serviciile DERMISANA se numără: biopsiile de piele, dermatoscopia alunițelor, crioterapia cutanată, electrocauterizare, tratamentul bolii varicoase, evaluarea piciorului diabetic și a bolii arteriale periferice, tratamentul unghiei încarnate, tratamentul laser/IPL al leziunilor cutanate, tratamente cu plasmă fracționată, alergologie, teste cutanate alergologice (alimentare sau de mediu), până la intervenții chirurgical estetice, blefaroplastie, remodelare lob ureche, injectări cu botox, acid hialuronic, lifting cu fire resorbabile, peeling chimic, microdermabraziune, mezoterapie, rejuvenare cutanată laser/IPL/Plasma fracționată, rejuvenare vaginală, epilare definitivă cu cele mai eficiente dispozitive medicale, remodelare cutanată, criolipoliza și mai excentrica „terapie VAMPIR” sau PRP.

Atât femeile, cât și bărbații pot apela la tratamentul PRP-Plasma proaspătă bogata în trombocite, care poate fi aplicat pe toate tipurile de piele și constă în microinjecţii multiple cu un amestec din propria plasmă a pacientului, obținută prin recoltarea de sânge venos care, la rândul său este prelucrat în eprubete speciale și ulterior este injectat în piele. Tratamentul PRP este utilizat în tratamentul alopeciilor cutanate de diferite etiologii, căderii cronice a părului fără o cauză bine cunoscută, cicatrici cutanate, atrofie și uscăciune vaginală dar și în scop de rejuvenare.

Venus Legacy este cea mai nouă achiziție a Clinicii DERMISANA! Acesta nu este un aparat ca oricare ci chiar cel mai performant aparat medical-estetic la nivel mondial! Produs în Israel, acesta asigură tratamente de remodelare corporală complexe, reducând semnificativ celulita, circumferința taliei sau bărbia dublă, redând totodată conturul și fermitatea în cazul pielii lăsate, diminuând în același timp și ridurile de expresie. Venus Legacy este singurul aparat din lume care combine cele 3 tehnologii: radiofrecvența multipolară, câmpurile electromagnetice si vacuumul pulsat. Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință iar tratamentele se pot efectua aplicat, pe abdomen, fese, coapse, spate, brațe, genunchi, gambe, gușă (bărbie dublă) conturul ochilor, față.

Radiofrecvența determină o încălzire în straturile profunde ale dermului și acționează asupra fibrelor de colagen și elastină, determinând un efect de întindere al pielii. Câmpul electromagnetic creează o matrice de căldură în interiorul pielii cu proprietăți regenerative, în timp ce vacuumul pulsat asigură o penetrare în profunzime a energiei, accelerând drenajul limfatic și circulația sanguină.

„Venus Legacy este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale corpului, precum ridurile, celulita și laxitatea pielii, dar și pentru optimizarea procedurilor de liposucție sau recuperarea siluetei după sarcina sau slăbire, fiind primul dispozitiv de acest gen aprobat FDA. Venus Legacy se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, existând posibilitatea de a combina tratamentul cu un altul, disponibil la Clinica DERMISANA, respectiv criolipoliza Cooltech, optimizându-se astfel rezultatul în special pentru persoanele care se confruntă cu un exces mai mare de țesut adipos.

Criolipoliza CoolTech – prin tehnologia de ultimă generație CoolTech este o metodă non invazivă și nedureroasă. Ea elimină pentru totdeauna, prin înghețare, celulele adipoase. Astfel, se obține un efect de liposucție fără operație, durere, tăieturi, anestezie sau perioade lungi de recuperare.

CoolTech este unul din cele mai performante echipamente de criolipoliză la nivel mondial, cu 2 aplicatoare, care provoacă înghețarea celulelor de grăsime la -8 grade Celsius. Se obțin astfel rezultate uimitoare în ceea ce privește straturile de grăsime localizată, încăpățânată. Astfel se pierd 5 cm în talie în doar 3 săptămâni.

Aceste 2 tratamente combinate îți oferă silueta dorită fără a apela la intervenții chirurgicale”, ne explică reprezentanții Clinicii DERMISANA. Mai multe informații despre proceduri, tarife și programări obțineți la telefon: 0767-536-012 sau pe pagina oficială www.dermisana.ro.

[nggallery id=7799]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 AUGUST 2024: 424 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 AUGUST 2024: 424 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea