Rămâi conectat

Ştirea zilei

DSP: Evenimentele cu un număr mai mic de 200 de participanți nu vor mai avea nevoie de aviz

Ziarul Unirea

Publicat

în

DSP: Evenimentele cu un număr mai mic de 200 de participanți nu vor mai avea nevoie de aviz

Evenimentele la care numărul participanților va fi sub 200, nu vor mai avea nevoie de aviz din partea direcțiilor de sănătate publică. Direcția de Sănătate Publică analizează gradurile de risc, astfel că, dacă acesta se încatrează în categoria de risc scăzut evenimentul va putea avea loc.

Însă, în cazul unui risc moderat se va decide după o analiză amănunțită, iar dacă riscul este mai mare, evenimentul va fi amânat sau anulat.

Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Marcel Vela, după o reuniune a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, privind infecția cu coronavirus.

„Se aprobă exceptarea de la emiterea avizului DSP organizarea de evenimente cu până la 200 de participanți”, ne-a transmis directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

În acest moment, la nivelul județului Alba, se află 126 de persoane izolate la domiciliu, niciuna dintre ele aflându-se în carantină.

De asemenea, tot ieri, în urma reuniuni Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, s-a decis închiderea școlilor, începând de mâine, 11 martie, până în data de 22 de martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 AUGUST 2024: 424 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 AUGUST 2024: 424 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea