Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Holzindustrie Schweighofer, actual HS Timber Group, cu fabrică la Sebeș, exporturi de peste 400 de milioane de euro: „Se intensifică cererea pe piața de cherestea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Holzindustrie Schweighofer, actual HS Timber Group, cu fabrică la Sebeș, exporturi de peste 400 de milioane de euro: „Se intensifică cererea pe piața de cherestea”

HS Timber Group, fosta Holzindustrie Schweighofer, cu cinci fabrici în România (cu fabrică la Sebeș, în județul Alba) și una în Germania, a avut exporturi de peste 400 de milioane de euro.

Dan Bănacu, director general al HS Timber Productions: Distribuim în magazine de bricolaj produse finite precum cherestea, lambriuri, duşumele, peleţi şi brichete. Estimăm o creştere a cererii interne la astfel de produse.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Compania austriacă HS Timber Group, fosta Holzindustrie Schweig­hofer, care deţine cinci fabrici în România – trei de cherestea şi două de panouri – şi o fabrică de cherestea în Germania, a exportat produse din lemn, precum cherestea, lambriuri, duşumele, peleţi şi brichete în valoare de peste 442 de milioane de euro în 2018 în peste 70 de ţări.

sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Alba Iulia, cu permisul de conducere suspendat, prins de polițiști conducând pe DN1: Este cercetat de oamenii legii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat din Alba Iulia, cu permisul de conducere suspendat, prins de polițiști conducând pe DN1: Este cercetat de oamenii legii Un bărbat din Alba Iulia de 45 de ani, a fost prins de polițiști conducând pe DN1 având permisul suspendat. Citește și: Sute de persoane și mașini verificate marți și miercuri, de polițiștii și jandarmii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea