Rămâi conectat

Actualitate

În lipsa zăpezii, tot a dat la lopată: Un bărbat din Blaj, reținut de polițiști, după ce, în urma unui conflict, și-ar fi lovit doi concetățeni. Aceștia au fost internați mai multe zile în spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

În lipsa zăpezii, tot a dat la lopată: Un bărbat din Blaj, reținut de polițiști, după ce, în urma unui conflict, și-ar fi lovit doi concetățeni. Aceștia au fost internați mai multe zile în spital

Un bărbat din Blaj a fost reținut de polițiști după ce s-a manifestat violent față de doi concetățeni. Din cauza unui conflict spontan bărbatul i-ar fi lovit pe cei doi cu o lopată, provocându-le leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare intre 3 și 5 zile de îngrijiri medicale.

La data de 8 ianuarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiul Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 29 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 22 decembrie 2019, în timp ce se afla în fața locuinței părinților săi, pe fondul unui conflict spontan cu doi bărbați de 41 și 20 de ani, le-ar fi aplicat mai multe lovituri, cu o lopată, provocându-le leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare între 3 și 5 zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatelor medicale prezentate de victime.

Persoana reținută nu este la prima manifestare violentă. Aceasta a mai fost cercetată pentru fapte de lovire, iar în prezent mai este cercetată într-un alt dosar penal, tot pentru fapte de lovire.

În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea