Rămâi conectat

Actualitate

Mesaj transmis prin RO-ALERT în apropiere de Blaj: Un urs a murit, după ce a fost lovit de mașină pe DN 14B

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un urs a fost lovit de către o mașină, sâmbătă seara, pe DN 14B, în comuna Micăsasa din județul Sibiu, la ieșirea spre Blaj. Mai mulți cetățeni din județul Sibiu au primit pe telefon un mesaj RO-ALERT prin care se anunța prezența unui urs în zona DN14B. 

Deși inițial nu se cunoștea starea animalului, acesta a murit în cele din urma, din cauza impactului. Reprezentanții Asociației Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu (AJVPS) au postat pe Facebook o imagine cu ursul mort, aflat pe marginea șoselei.

„În urmă cu puțin timp, un exemplar de urs a fost lovit mortal de un autoturism în zona localității Micăsasa”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook AJVPS Sibiu.

Se pare că ursul a sărit pe șosea în fața mașinii, șoferul nemaiputând să evite impactul. Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, spune că nu există victime omenești. Responsabilitatea ridicării animalului de pe carosabil revine fondului de vântătoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea