Rămâi conectat

Ştirea zilei

Undă verde de la Mediu pentru demolarea blocului ”Turturica” G2 din Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Undă verde de la Mediu pentru demolarea blocului ”Turturica” G2 din Alba Iulia

Agenția pentru Protecția Mediului Alba a stabilit, ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul ședinţei Comisiei de Analiză Tehnică că proiectul “Desființare, construcție existentă (Bloc G2), construire parcaj colectiv și amenajare incintă – faza SF” propus a fi amplasat in municipiul Alba Iulia, str. Arnsberg, nr. G2, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Prin proiectul propus se dorește edificarea unei construcții având regimul de înălțime P+2E având destinația parcare supraterană. Parcarea urmează să acopere un deficit existent în zonă de 144 de locuri de parcare la interior și 27 de locuri de parcare la exterior.

Accesul și ieșirea autovehiculelor din parcare se va face pe 2 direcții, atât din strada Arnsberg cât și din Aleea J. Accesul persoanelor la interior se va face direct din exterior la nivelul parterului. Pentru accesul la etajele superioare, parcarea fost prevăzută cu două noduri de scări și un lift. Pe acoperișul clădirii se vor amenaja spații verzi de promenadă precum și spații de joacă pentru copii.

Obiectivul se va branșa la rețelele de utilități existente pe strada Arnsberg, respectiv rețele de alimentare cu apă, canalizare menajeră și pluvială, energie electrică, telecomunicații.

Construcția va avea trei etape de realizare: în prima etapă se va interveni pentru demolarea construcției existente, în a doua etapă se va realiza devierea rețelelor aflate pe amplasamentul noii construcții iar în a treia etapă realizarea parcajului etajat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT rutier la Geoagiu, comuna Stremț: Un autoturism cu trei persoane, SUSPENDAT pe malul unei râpe cu adâncimea de aproximativ 3 metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Geoagiu, comuna Stremț: Un autoturism cu trei persoane, SUSPENDAT pe malul unei râpe cu adâncimea de aproximativ 3 metri Un accident rutier a avut loc marți noaptea la Geoagiu, în comuna Stremț. Intervin pompierii cu trei autospeciale. Citește și: FOTO | ACCIDENT pe autostrada A1 Sebeș-Deva: Trei persoane rănite și un autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea