Rămâi conectat

Politică Administrație

Siegfried Mureșan va fi propunerea de comisar european a Guvernului Orban

Unirea Ziarul

Publicat

în

Siegfried Mureșan va fi propunerea de comisar european a Guvernului Orban

Siegfried Mureșan, cel care a plecat din PMP pentru a ajunge la PNL, este propunerea noului premier al României, Ludovic Orban, pentru postul de comisar european. Antena 3 a anunțat că decizia ar fi fost luată de Orban și Klaus Iohannis, iar ea va fi transmisă la Bruxelles.

După votul de învestitură din Parlament, Ludovic Orban a declarat că PNL va solicita audierea persoanei propuse pentru funcția de comisar european în comisia parlamentară pentru afaceri europene. Liderul liberalilor a precizat că noul Guvern va decide cât mai rapid posibil asupra nominalizării comisarului UE din partea României.

„Vom solicita audierea candidatului în comisia de afaceri europene”, a afirmat Ludovic Orban, luni, la Parlament, întrebat ce va face noul Guvern cu privire la comisarul european.

Chestionat cine este luat în considerare din PNL pentru această poziție și dacă printre aceștia se numără și europarlamentarul Siegfried Mureșan, Ludovic Orban a răspuns: „Vom anunța propunerea de candidat când vom lua decizia”

„Vom luat decizia desemnării unui candidat cât mai repede posibil, cu consultarea președintleui României, cu audierea sa în Comisia pentru afaceri europene”, a conchis Ludovic Orban.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

VIDEO | Circulaţia rutieră ÎNCHISĂ pe podul de la Gâmbaş, din cauza degradărilor: Localnicii din sat, adunare pentru deblocarea podului. Motivul, ruta alternativă impracticabilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulaţia rutieră ÎNCHISĂ pe podul de la Gâmbaş, din cauza degradărilor: Localnicii din sat, adunare pentru deblocarea podului. Motivul, ruta alternativă impracticabilă Din cauza degradărilor tot mai accentuate, podul de peste râul Mureş din Gâmbaş, situat pe drumul județean DJ 107Z: Ciumbrud (DJ107E) – Păgida – Gâmbaș, va fi închis circulaţiei rutiere şi pietonale, potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea