Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ Atletul cugirean Vasile Hârjoc – campion la Maratonul Internațional București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În zilele de 12 și 13 octombrie a. c, capital țării a găzduit cea de-a 12-a ediție a ,,Maratonului Internațional București”, eveniment care a adus la start peste 20.000 de concurenți din 75 de țări. Prezent la întrecere, alergătorul veteran Vasile Hârjoc, legitimate la Club Sportiv Orășenesc Cugir, pregătit de antrenorul Gheorghe Hăprean a câștigat titlul de campion.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La proba de Maraton 40.195 km, atletul cugirean (născut la Cut), a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria de vârstă + 65 ani, cu timpul de 3:17:32. Următoarele locuri au revenit reprezentantului Bulgariei, respectiv Finlandei. Este ultimul concurs de anvergură organizat anul acesta, un an rodnic în performanțe, despre care Hârjoc susține că a fost cel mai bun an din cariera sa de până acum.

A participat la 4 concursuri internaționale și a urcat pe podium de 3 ori, iar la competițiile interne a câștigat 5 titluri de campion național. ,,Sunt fericit pentru rezultatul obținut la acest concurs, dar și pentru performanțele de până acum, fie ele la concursurile internaționale sau naționale.

Vine o perioadă de pauză până la finele anului, (doar competiții ușoare), urmând ca de la începutul anului viitor să o iau de la capăt. Vreau să îi mulțumesc antrenorului Gheorghe Hăprean și tuturor celor care m-au sprijinit și au avut încredere în mine”, ne-a declarat Vasile Hârjoc.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea