Rămâi conectat

Ştirea zilei

ISU Alba în doliu, după ce un coleg s-a stins mult prea devreme: ”Salvatorii nu mor niciodată, ei ard pentru eternitate în inimile oamenilor ale căror vieți le-au salvat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

ISU Alba în doliu, după ce un coleg s-a stins mult prea devreme: ”Salvatorii nu mor niciodată, ei ard pentru eternitate în inimile oamenilor ale căror vieți le-au salvat”

ISU Alba și-a condus astăzi pe ultimul drum un coleg de breaslă, plecat prea devreme din rândurile detașamentului de pompieri. Plutonierul adjutant Oltean Nicu Alexandru, s-a stins la vârsta de 45 de ani în urma unui atac vascular cerebral. Dumnezeu să-l odihnească!

„Astăzi ne-am despărțit cu durere în suflet de colegul nostru, plutonier adjutant Oltean Nicu Alexandru.
Acesta a fost în slujba semenilor timp de 23 de ani, îmbrăcând haina militară cu cinste, onoare și devotament.

Fulgerător, la doar 45 de ani, un atac vascular cerebral l-a luat mult prea devreme dintre noi, lăsând în urmă familia, prietenii și colegii îndurerați și deopotrivă un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut.
Tot ei au fost cei care l-au însoțit astăzi, într-o zi frumoasă de toamnă, pe ultimul drum.

Nu te vom uita niciodată!
Dumnezeu să te odihnească în pace!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România Pălăriile Dădârlat, brandul românesc care a luat naștere în Alba de mai bine de un secol, produse din generație în generație cu multă iubire, pasiune și suflet, sunt vedetele festivalului UNTOLD care a debutat astăzi, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea