Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a: Viitorul Vama Seacă, set de tenis cu Inter Unirea! Remize la Cergău și Micești, Spicul Daia Română rămâne invincibilă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Viitorul Vama Seacă a câștigat cu un set de tenis, scor 6-2, un derby al ambițiilor locale cu Inter Unirea. Nicolae Linca  a ținut în șah CIL Blaj pe propriul teren, obținând al doilea punct al sezonului, în fața unei asistențe record la Cergău. AFC Micești a obținut remiza, în prelungiri, acasă cu Viitorul Sântimbru. Spicul Daia Română s-a impus acasă cu 4-1 cu Energia Săsciori și rămâne invincibilă, sunt evenimentele ultimelor 4 jocuri din etapa a 7-a a Ligii a 4-a.
Rezultate:
Viitorul Vama Seacă – Inter Unirea 6-2 (3-0)
Au marcat: Todea (5, 8 – penalty), R. Nagy (41) şi Gh. Groza (46, 52), Contor (65), respectiv Chiorean (57), A. Gherman (64). Cimpoeşu (Inter Unirea) a fost eliminat în minutul 65. Alin Gherman (Inter Unirea) a ratat un penalty în minutul 79.
Nicolae Linca Cergău – CIL Blaj 0-0
În jur de 450 de spectatori au asistat la meci, gazdele având o bară prin Diaconu 24.G. Vlad (31) – de la gazde a fost eliminat direct de pe bancă pentru injurii aduse arbitrului.
FC Miceşti – Viitorul Sântimbru 2-2 (1-1)
Au marcat: Voicu (45 – autogol), T. Varga (90+3), respectiv D. Anghel (26), S. Oara (54). Topârcean (FC Miceşti) a fost eliminat în minutul 80.
Spicul Daia Română – Energia Săsciori 4-1 (1-1)
Au marcat: Brânză (26, 58), Oniche (70), Birk (90+1), respectiv Sava (15).
Foto: Inter Unirea (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea