Rămâi conectat

Actualitate

Avertizare meteo: Ploi moderate cantitativ până sâmbătă şi temperaturi scăzute în toată ţara, până marți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Meteorologii au emis o avertizare de vreme instabilă valabilă din această dimineaţă până sâmbătă. Până marți (8 octombrie), vremea se va menține rece în toată țara.

În intervalul menționat local în sudul, estul și centrul țării temporar va ploua, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, mai ales în Muntenia și în zona Carpaților Meridionali, 20…30 l/mp.

În Dobrogea se vor acumula cantități însemnate de apă, ce vor depăși 25…35 l/mp și local, îndeosebi în județul Constanța, 40…60 l/mp.

Până marți (8 octombrie), vremea se va menține rece în toată țara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Majorarea salariilor bugetarilor și Legea pensiilor ar putea duce deficitul bugetar la 8 la sută din PIB: Avertisment de la Consiliul Fiscal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Majorarea salariilor bugetarilor și Legea pensiilor ar putea duce deficitul bugetar la 8 la sută din PIB: Avertisment de la Consiliul Fiscal În lipsa unor măsuri de consolidare fiscal-bugetară, deficitul va depăși probabil 7% din PIB, existând riscul să se îndrepte către 8% din PIB, spune Consiliul Fiscal în raportul anual. Instituția reamintește că proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea