Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO. Toaletă de 50.000 de euro, din banii publici, construită într-o școală din Ialomița. Primarul localității explică suma mare de bani investită: „Depinde din ce unghi se vede treaba”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Toaletă de 50.000 de euro, din banii publici, construită într-o școală din Ialomița. Primarul localității: „Depinde din ce unghi se vede treaba”

De ce a costat atât de mult? Iată ce a răspuns primarul din localitatea Ograda, Lilian Badea, care vede altfel „complexitatea” construcției: „Depinde din ce punct de vedere se vede treaba. Nu e un simplu grup sanitar. El este alipit. El face grup comun cu școala”.

Grupul sanitar care a fost inaugurat odată cu începerea școlii a costat aproape 50.000 de euro, bani care au venit din bugetul Consiliului Județean și cel Local.

În fotografiile postate chiar pe site-ul primăriei Ograda se vede cum s-au montat ferestre foarte mari chiar lângă vasele de toaletă din interior. Asta deși toaleta este la parter.

O altă idee cel puțin originală a fost montarea unui pisoar și a unei toalete în aceeași încăpere, fără niciun perete despărțitor.

Săptămâna aceasta, însuși președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a vizitat toaleta școlară de la Ograda și a lăudat calitatea lucrărilor.

YouTube video

sursa: realitatea.net

FOTO ARHIVĂ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Majorarea salariilor bugetarilor și Legea pensiilor ar putea duce deficitul bugetar la 8 la sută din PIB: Avertisment de la Consiliul Fiscal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Majorarea salariilor bugetarilor și Legea pensiilor ar putea duce deficitul bugetar la 8 la sută din PIB: Avertisment de la Consiliul Fiscal În lipsa unor măsuri de consolidare fiscal-bugetară, deficitul va depăși probabil 7% din PIB, existând riscul să se îndrepte către 8% din PIB, spune Consiliul Fiscal în raportul anual. Instituția reamintește că proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea