Rămâi conectat

Ştirea zilei

Când va fi Black Friday 2019: eMAG a anunțat ziua reducerilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Când va fi Black Friday 2019: eMAG a anunțat ziua reducerilor

Reducerile de Black Friday vor atrage, în mod sigur, milioane de români şi în acest an. Retailerul eMag a stabilit data pentru „vinerea neagră”.

Retailerul online eMag a stabilit data la care vor avea loc, în acest an, reducerile pentru Black Friday.

În 2018, de Black Friday, eMag a înregistrat vânzări cu 28% mai mari decât în 2017, valoarea totală fiind de circa 460 de milioane de lei. Site-ul a înregistrat 9,5 milioane de vizite şi a atras peste 55.000 de noi clienţi. Media comenzilor cu cardul a fost de peste 34%, în creștere de la 30% în 2017.

Au fost vândute peste 1 milion de produse, iar cea mai mare comandă plasată pe site-ul eMag de Black Friday anul trecut a fost în valoare de 129.600 de lei.

În acest an, retailerul speră să bată aceste recorduri şi a stabilit deja şi când va avea loc „vinerea reducerilor”. Românii care vor să beneficieze de un preţ excelent pentru produse IT&C, electrocasnice şi chiar vacanţe sau autoturisme trebuie să-şi pregătească portofelele pentru data de 15 noiembrie.

sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România Pălăriile Dădârlat, brandul românesc care a luat naștere în Alba de mai bine de un secol, produse din generație în generație cu multă iubire, pasiune și suflet, sunt vedetele festivalului UNTOLD care a debutat astăzi, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea