Rămâi conectat

Sport

Libero-ul Kirsten Knip, internațională olandeză, ultimul transfer la Volei Alba Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleibalista Kirsten Knip, componentă a naționalei Olandei, este ultima achiziție a echipei Volei Alba Blaj, în perspectiva sezonului viitor.

Jucătoarea în vârstă de 27 de ani o înlocuiește în efectivul campioanei României pe Luiza Ungerer de Carvalho Rocha, care, din motive obiective, probleme familiale, s-a despărțit recent de gruparea din “Mica Romă”, după ce transferul său a fost anunțat în vară. Kirstein Knip va concura cu Silvija Popović, una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe postul de libero, titulară în naționalei Serbiei, care a devenit recent campioană europeană.

Născută în 14 septembrie 1992, Kirsten Knip (1,75 m) este dublă vicecampioană europeană cu reprezentativa Olandei (2015 și 2017), echipă pentru care a evoluat și în acest an la turneul final al Campionatului European. Noul libero al campioanei României a fost în stagiunea trecută la Ladies in Black Aachen (Germania). Kirsten Knip a început voleiul la Madjoe Enkhuizen, mai jucând în Olanda pentru TVC Amstelveen și Sliedrecht Sport, iar în Germania pentru formația Rote Raben Vilsbiburg, urmând să se alăture zilele viitoare efectivului pregătit de antrenorul Darko Zakoc. În acest weekend, Volei Alba Blaj participă la un turneu amical la Lugoj, competiție la care nu se bazează sârboaicele Silvija Popović și Maja Aleksic, prezente în Japonia, la Cupa Mondială, cu naționala Serbiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: CSU Alba Iulia l-a prezentat pe antrenorul Alin Minteuan și obiectivele din viitorul sezon! „Vrem să ridicăm ștacheta”, a spus Minteuan

Dan HENEGAR

Publicat

în

La al treilea an consecutiv petrecut pe a treia scenă fotbalistică, CSU Alba Iulia ridică ștacheta, după ce sezonul precedent a evoluat în play-off. Formația universitară l-a adus antrenor principal pe clujeanul Alin Minteuan, care a fost prezentat astăzi, oficial, în cadrul unei conferințe de presă. Rectorul Daniel Breaz a anunțat obiectivele echipei în următorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea