Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Deși avea permisul de conducere suspendat, un tânăr din Abrud a ieșit cu mașina la plimbare. Viteza excesivă i-a adus și un dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 21 de ani din Abrud care avea permisul de conducere suspendat a fost prins de polițiștii din Câmpeni că circula cu viteză excesivă pe DN 74A. Acesta s-a ales acum și cu un dosar penal.

La data de 3 august 2019, în jurul orei 16,40, cu ocazia unei acțiuni de combatere a excesului de viteză, desfășurată de polițiștii rutieri din Câmpeni, pe D.N. 74 A, a fost depistat un tânăr de 21 de ani, din Abrud, care a condus un autoturism cu viteză peste limita legală.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care, pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, cu permisul suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru doi elevi de la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia: Faza națională la Olimpiada Tehnologii și concursul „Made for Europe”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru doi elevi de la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia: Faza națională la Olimpiada Tehnologii și concursul „Made for Europe” Doi elevi ai Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia au reușit performanțe remarcabile. Dorothea Dumitraș, locul III la Concursul Național „Made for Europe” și Iulian Ștefan Groza, mențiune la Olimpiada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea