Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO/VIDEO: POTOP la Alba Iulia! Pentru a ajunge la gară ai nevoie de barcă – Apă până peste borduri pe străzile din intersecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Străzile din intersecția de la gara din Alba Iulia au fost inundate, duminică noaptea, de ploaia torențială puternică abătută peste oraș. Canalizarea a refulat iar stratul de apă a crescut până peste borduri.

Pentru Alba Iulia și alte câteva localități din județ a fost emis Cod Portocaliu de furtună, valabil până la ora 0.15, însă ploaia a durat mult peste perioada prognozată. Populația a fost avertizată și prin mesaj RO-ALERT pentru a lua măsuri de autoprotecție.

Au fost anunțate averse torențiale care vor cumula 35…40 l/mp, grindină de dimensiuni mici și izolat medii, vijelie, frecvente descărcări electrice.

https://youtu.be/2dFYlWp0Pac

[nggallery id=7280]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat sâmbătă, 28 septembrie, pentru duminică, 29 septembrie, pe traseul acestuia desfășurându-se competiția sportivă Alba Iulia City Race 2024, a fost reamânat din cauza vremii nefavorabile. Citește și: Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea