Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/ VIDEO Şoferiţa de 40 de ani care şi-a ucis nepoata de 13 ani era băută, depăşea neregulamentar şi nu purta centura!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferița de 40 de ani care și-a ucis nepoata de 13 ani într-un accident în localitatea Petrova băută, depăşea neregulamentar şi nu purta centura de siguranță. Înainte de tragedie, nepoata femeii era live pe Facebook

O tragedie s-a produs duminică seara la ieșirea din Petrova, județul Maramureș. O femeie de 40 de ani și o adolescentă de 13 ani (mătușă-nepoată) au murit într-un accident. Potrivit martorilor, două mașini s-au ciocnit frontal și au fost distruse de impact. Izbitura a avut un efect devastator pentru cei aflați în automobile.

https://www.facebook.com/TraficNonStop/videos/323586035245758/?epa=SEARCH_BOX

Șoferița decedata, de loc din Ieud, era sub influența alcoolului, fusese vãzutã de catre localnici consumând alcool la carciuma din localitate, iar în portbagaj s-a gasit şi o lada cu sticle cu bere.

În maşina condusă de femeia de 40 de ani se mai aflau fratele fetiţei de 10 ani, precum şi o altă femeie, care au suferit răni grave. Alţi doi oameni, din alt autoturism, au fost răniţi.

Sursa: Facebook/Info Trafic 24

foto/video: Facebook/Info Trafic 24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vouchere pentru alimente 2024: Câte tranșe vor fi virate până la sfârșitul anului pe cardurile sociale

Bera Larisa

Publicat

în

Vouchere pentru alimente 2024: Câte tranșe vor fi virate până la sfârșitul anului pe cardurile sociale Voucherele de alimente în valoare de 250 de lei, sunt acordate o dată la două luni, unui număr estimat de 2,4 milioane de beneficiari. Aceste vouchere sunt menite să sprijine persoanele vulnerabile, asigurându-le accesul la produsele alimentare de bază. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea