Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Doi bărbați din Ialomița și Ilfov cercetați de polițiști pentru înșelăciune. Au convins două femei din Scărișoara să cumpere inele despre care au spus că sunt din aur

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbați din Ialomița și Ilfov cercetați de polițiști pentru înșelăciune. Au convins două femei din Scărișoara să cumpere inele despre care au spus că sunt din aur

Polițiștii din Câmpeni, sprijiniți de cei din Galda de Jos, au reușit să identifice doi bărbați din Ialomița și Ilfov care au înșelat două femei din Scărișoara, convingându-le să cumpere inele despre care au spus că sunt din aur.  Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitelor.

La data 4 iunie 2019, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați de către o femeie din comuna Scărișoara, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe marginea drumului, a fost abordată de către un bărbat care i-a oferit, spre vânzare, la un preț avantajos, un inel despre care a spus că e din aur. Femeia a plătit pe bijuterie, suma de 300 de lei, iar ulterior s-a dus la un bijutier care i-a confirmat faptul că inelul nu este dintr-un metal prețios.

La fel a pățit o altă femeie din Scărișoare care a cumpărat un inel contra sumei de 100 de lei, crezând că este din aur.

Polițiștii au demarat activitățile de cercetare, iar cu ajutorul colegilor din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au reușit să identifice și să oprească, în trafic, pe raza comunei Ighiu, autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de săvârșirea faptelor de înșelăciune.

Este vorba de doi bărbați de 26 și 28 de ani, din județele Ialomița și Ilfov, care și-au recunoscut faptele și care au restituit păgubitelor prejudiciile.

Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor să nu accepte „oferte” de acest gen, care se bazează pe naivitatea potenţialelor victime şi ascund intenţii infracţionale evidente. 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Reghin, județul Mureș, cu mandat de executare pentru act sexual cu minor, prins de polițiști: A fost depus la Penitenciarul Aiud

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat din Reghin, județul Mureș, cu mandat de executare pentru act sexual cu minor, prins de polițiști: A fost depus la Penitenciarul Aiud Un bărbat de 30 de ani, din județul Mureș, a fost depistat și reținut de polițiștii din Vințu de Jos  alături de polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipale Alba Iulia. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea