Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO/ Spaimă, DURERE și neputință la Răchita. ”Nu mai avem casă, nu mai avem nimic. M-o prins apa până la gât cu trei copii după mine”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitura puternică de sâmbătă, a măturat totul în calea ei. Oamenii abia au reușit să-și salveze copii și să se salveze și ei. Apa a depășit un metru în unele locuințe, punând în mare pericol viața locuitorilor care au fost luați prin surprindere de puhoiul de apă.

YouTube video

M-o prins apa până la gât cu trei copii după mine. De abia m-o scos soțul din casă. Am rămas fără casă, fără mobilă, fără nimica. M-o scos soțul pe sus din casă și-am fugit mai sus de pădure. Dacă nu era el acasă noi muream acolo. Îs necăjită. E totul praf. Nu mai avem casă, mașini nu mai avem nimic. Nu e de mașini, dar de casă, că nu mai avem unde să dormim, ce să mai mâncăm. Nu știu ce s-o întâmplat, dintr-o dată a venit. Câteva minute, că altfel fugeam. Ne-am trezit cu apa până în gât. O căzut mobila pe noi”, a spus printre lacrimi o localnică din Răchita.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți Un adolescent de 16 ani din Șugag a furat o mașină și a încercat să fugă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea