Rămâi conectat

Politică Administrație

O medalie și mai multe cărți – Cadourile primite de premierul Viorica Dăncilă de la Papa Fancisc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premierul României, Viorica Dăncilă s-a întâlnit, vineri, cu Papa Francisc, în cadrul unei audienţe private, oferindu-i cadou acestuia un ceas al cărui cadran include şi pământ românesc şi o curea lucrată manual. La rândul său, Papa Francisc i-a făcut premierului mai multe cadouri. Acesta i-a oferit șefei Guvernului o medalie și mai multe cărți pe care le-a descris ca fiind ‘o mică bibliotecă’ și un document.

„Aceasta este o mică bibliotecă – Bucuria Evangheliștilor, Familia, Cum să avem grijă de mediu, Sfințirea și Tinerețea”, i-a transmis Papa Francisc șefului Executivului.

„Şeful Executivului a mulţumit Sanctităţii Sale pentru atenţia generoasă pe care o acordă relaţiilor cu România şi a evocat întrevederea avută cu ocazia vizitei la Vatican, din luna mai a anului trecut. Totodată, premierul României şi-a exprimat bucuria pentru călătoria apostolică în România a Sfântului Părinte, aşteptat cu multă căldură şi speranţă de poporul român şi a subliniat semnificaţia deosebită a vizitei Sanctităţii Sale, în contextul exercitării de către România a mandatului Preşedinţiei rotative Consiliului Uniunii Europene, al împlinirii a 30 de ani de la căderea comunismului şi a 20 de ani de la vizita istorică a Sfântului Papă Ioan Paul al II-lea”, anunţă Guvernul.

Sursa: stiripesurse.ro/ Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Noua lege a Arhivelor Naționale adoptată tacit: Casa Națională de Pensii Publice scoasă din ecuație. Ce impact are asupra pensionarilor

Bera Larisa

Publicat

în

Noua lege a Arhivelor Naționale adoptată tacit: Casa Națională de Pensii Publice scoasă din ecuație. Ce impact are asupra pensionarilor Recent, Parlamentul României a adoptat tacit modificări importante la Legea Arhivelor Naționale, care schimbă modul de stabilire a tarifelor pentru serviciile arhivistice. Astfel, Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), care anterior avea responsabilitatea de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea