Rămâi conectat

Actualitate

Mesajul Papei Francisc cu câteva ore înainte de a ajunge în România: ”Mă voi duce în România ca pelerin, pentru a merge împreună cu fraţii noştri de la Biserica Ortodoxă Română”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Papa Francisc a anunţat într-un mesaj pe contul de Twitter vizita în România, spunând că va merge alături de „fraţii” de la Biserica Ortodoxă Română.

„Mâine mă voi duce în România ca pelerin, pentru a merge împreună cu fraţii noştri de la Biserica Ortodoxă Română şi cu credincioşii catolici. Vă rog să vă rugaţi pentru mine”, a fost scris pe contul de Twitter al Papei.

Suveranul Pontif se va afla în ţara noastră de vineri până duminică, la invitaţia autorităţilor statului român şi a Bisericii Catolice din România.

Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucureştiul, Iaşiul şi Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.

Vizita stă sub motto-ul „Să mergem împreună!” şi va avea, în primul rând, un caracter pastoral, dar va însuma şi importante valenţe ecumenice.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Ziua națională a ambulanței în România: 116 ani de la înființarea serviciului de urgență. Mesajul șefului DSU

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Ziua națională a ambulanței în România: 116 ani de la înființarea serviciului de urgență. Mesajul șefului DSU Pe 28 iulie, România celebrează Ziua Națională a Ambulanței, marcând 116 ani de la înființarea primului serviciu de ambulanță în țară. Această zi omagiază rolul esențial al ambulanței în salvarea de vieți și sprijinul pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea