Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vizita Papei Francisc la Blaj: Harta locurilor de parcare pentru autoturisme și autocare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația locală a municipiului Blaj pune la dispoziţia pelerinilor hărţi cu spaţiile special amenajate pentru parcarea autoturismelor și autocarelor cu care vor sosi pelerinii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La Blaj sunt așteptați la 2 iunie 2019 peste 50.000 de pelerini care doresc să-l întâmpine pe Sanctitatea Sa Papa Francisc pe Câmpia Libertății!

Direcția Sibiu – Pentru autocare se organizează locuri de parcare în Blaj, pe strada Gheorghe Barițiu – zona industrială I.A.M.U. Pelerinii care sosesc cu autoturisme din direcția Sibiu au la dispoziție zonele de parcare din Blaj – cartierele Mănărade, Veza, Ciufud, și Tiur.

Direcția Alba Iulia – Pentru autocare se organizează locuri de parcare în Blaj, pe strada Clujului – zona teren viran /pășune stație carburant Lukoil. Pelerinii care sosesc cu autoturisme din direcția Alba Iulia au la dispoziție zonele de parcare din Blaj – cartierul Petrisat, zona industriala Bosch.

Poliția română împreună cu voluntarii dedicați acestui eveniment vor asigura ghidajul pelerinilor sosiți la Blaj spre locurile de parcare, spre Câmpia Libertății și zona centrală a Blajului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea