Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: La ”Summit”-ul premierului Dăncilă cu activul PSD de partid din Alba, discursurile s-au ținut parțial în… beznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă nu a putut să participe la Summit-ul de la Sibiu, premierul României Viorica Dăncilă și-a făcut propriul ”Summit”, la Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu activul de partid din județ. Evenimentul a fost marcat și de un incident, o avarie la rețeaua electrică iar o parte dintre discursuri au fost susținute în beznă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Organizatorii locali ai vizitei premierului Viorica Dăncilă au avut parte de surprize neplăcute toată ziua. După ce dimineață nu au reușit să o furișeze prin oraș fără să afle presa, iar mai apoi nu au reușit s-o țină departe de huiduieli când a ajuns la Spitalul Județean de Urgență și la Sala Unirii (chiar dacă și-au pregătit și un mic grup de aplaudaci care au sărit din mașină și și-a jucat rolul la fiecare oprire a membrilor guvernului), la întâlnirea (Summit-ul) cu membrii partidului de la Casa de Cultură a Studenților, altă năpastă: s-a întrerupt curentul iar o parte dintre discursuri au fost susținute în beznă.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Viorica Dăncilă huiduită la Alba Iulia, la intrarea în Spitalul Județean de Urgență: ”PSD ciuma Roșie”, ”Rușine să vă fie”

”Ghinion!” – ar spune un… clasic, ”Sabotaj” – ar spune rău-voitorii, ”Avarie la un transformator!” – a spus persoana cea mai avizată în astfel de situații, directorul Electrica Alba, Bogdan Medrea, proaspăt reinstalat în funcție de PSD, care era în sală și care și-a petrecut ceva vreme vorbind la telefon, preocupat să-i aducă premierului înapoi, cât mai repede, curentul.

CITEȘTE ȘI: PSD-iștilor din Alba le este rușine cu Viorica, sau le e frică de ”simpatizanți”?

Membrii de partid nu au fost lăsați foarte mult în întuneric, însă o mare parte dintre albaiulieni nu au avut același noroc – în cartierul Cetate s-a stat aproape o oră în beznă.

YouTube video

”A fost o defecțiune tehnică, la un transformator din Bărăbanț, la Trafo I, echipele au intervenit prompt. Timp de 6 minute și jumătate a rămas nealimentat. Totul s-a rezolvat și a revenit în schema normală, după 7 minute”, a declarat Bogdan Medrea, directorul Electrica Alba, după eveniment.

Premierul României a vizitat, joi, în ziua summitului european de la Sibiu, două judeţe vecine, Alba şi Cluj. Dăncilă a stat în noaptea de miecuri spre joi într-un hotel de 4 stele din Alba Iulia, în speranţa că, în final, va fi invitată la Sibiu, cel puţin la întâlnirea liderilor socialişti prezenţi la summit.

Joi dimineaţa, premierul s-a întâlnit cu mai mulţi reprezentanţi ai PSD Alba și ai Instituţiei Prefectului Alba, la hotelul din Alba Iulia unde a înnoptat, iar în jurul orei 11.30 a plecat spre Cluj-Napoca. A revenit după-masă la Alba Iulia unde a vizitat Spitalul Județean de Urgență din oraș și Sala Unirii din Cetatea Alba Carolina, s-a întâlnit cu membrii de partid din județ iar apoi a vizitat Fabrica de porțelan Apulum.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea